Nederland 1

Libia Pérez de Siles de Castro and Ólafur Árni Ólafsson

Libia Pérez de Siles de Castro and Ólafur Árni Ólafsson, JOUW LAND BESTAAT NIET 2006

“Samengesteld door Tiong Ang.

Aanleiding voor dit project zijn de vele bespiegelingen in diverse meida omtrent de veranderende tijdgeest in Nederland in de context van een allesoverheersende globalisering. Nederland 1 toont in werk en proces hoe beeldend kunstenaars met deze kwesties omgaan in een tijd die gekleurd wordt door de impact van recente gebeurtenissen en maatschappelijke ontwikkelingen.”

galeries.nl/mnexpo.asp?exponr=27211

Met een eervolle vermelding slechtste website van het jaar voor museum GoudA.

(Update 6-3
Het AD over Nederland 1.)

About Jeroen Bosch 4614 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*