Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4834 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. Ik woon verdomme in dat landje C. en ik probeer al weken die film te zien. Maar die crufty Flash meuk laadt als een emmer stront door een theezeefje. Meer dan 20 seconden heb ik nog niet gezien.

  2. Loopt hier soepel met een chello classic aansluiting. Overigens doen die tussen scenes (hoofdpersoon in stilstand snelle bewegingen) me aan oud werk van Fiona Tan denken. Hoewel een videoclip van Underworld daar nog weer eerder mee was. Zo zie je maar van videoclip naar kunst naar film.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*