Chris Jordan Photography

Chris Jordan

Matresses from an apartment building, New Orleans East

Large format photography – dus niet dat kinderachtige gedoe met een cellphonecam maar volwassen negatieven ter grote van een fiks A4-tje – : In Katrina’s Wake (Portraits of an Unnatural Disaster) & Intolarable Beauty (Portraits of American Mass Consumption)

chrisjordan.com

(Via het verse Mrs Deane; een genot om te lezen. Kom daar maar eens om in weblogland.)

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4834 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*