About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

7 Comments

  1. Ik heb net de docu gezien: Louis Theroux and the nazis. Ik heb me rot gezocht op het net, ik MOET gewoon reageren!!! Deze mensen, TOTAAL gestoord en om te KOTSEN!!! Ik werd er letterlijk misselijk van en kan en wil maar niet geloven dat deze mensen bestaan op deze aarde.

  2. Ag houd je mond.
    Ik heb respect voor deze mensen.
    Zijn weten teminste wat er gebeurd EN doen er ook iets aan!

  3. ik vin julie lekker en het is echt een mooie t-shirt is julie poes ook zo mooi grrrrrrrrrrrrrrrr ik ben een wilde tijger

  4. w.t.f. !!!
    Wil de vorige ikke even lekker een eigen pseudoniem bedenken en niet die van mij jatten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*