About Niels Post 3589 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. hey, die zijn goed !
    dat zijn de beegees maar dan ongecasreerd.
    lang leve de pitch shifters…
    die foto is van toen ze een congres verzoeketen over y2k in 2000-tjes… voor DEAF
    hebben ze goed geld mee verdiend

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*