About Jeroen Bosch 4650 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

6 Comments

  1. Wiersema? Wiersema? Nooit van gehoord als kunstenaar. Kan niks wwezen. Is dat niet die weblogger die van plagiaaat wordt beticht omdat ie alles over schrijft? Die jongen kan zijn eigen broek niet eens ophouden. Stakkerdje. Zielig geval. Mijn vouw noemde hem een lui varken.

  2. kees wiersema heeft n zoon van mn zus—jammer dat ze niet genoeg artistieke inspiratie hadden n geboortjekaartje te ontwerpen en mij een toe te zenden–mijn vader jan carre was ook kunstschilder en kreeg nooit respect!!!

  3. over respect gesproken. ben heel benieuwd hoe het met de voorbereidingen van je tentoonstelling in het groninger museum gaat, kees!

  4. hallo mensen je mag de vader van mn neefje tim dat is kees NIET BELEDIGEN /UITSCHELDEN dat vind ik erg ongemanierd en kwetsend!!boos zyn mag maar pyn en verdriet doen niet….ik ben familie van kees dus je bent gewaarschuwd anders klaag ik je aan….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*