Ladenkastproject @ Galerie Phoebus

Sannetje Post

Detail all utilities installed, 2006, Sannetje van Haarst

“Handle with Care!” een initiatief van Anne Wenzel

Christine Saalfeld, Jeanette Ephraim, Noëlle Cuppens, Bibo, Netty van Osch, Maria Ikonomopoulou, Kim Zieschang, Lidy Jacobs, Anuli Croon, Loréne Bourguignon, Sannetje van Haarst, Dagmar Baumann, Lizan Freijsen, Alexandra Roozen, Anneke A. De Boer, Karin Trenkel

10 september – 10 november 2006

phoebus.nl

About Jeroen Bosch 4651 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*