About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

10 Comments

 1. En daarmee in de voetsporen van zijn illustere collega Bijl treden….? come on , Jeroen, dat kun je niet menen. Trouwens als je toch in CC bent, ga dan eens op zoek naar de Suit Doctor.

 2. Nah, als je nu zoiets op een zichtbare plek (bv voorhoofd) doet, gaat het toch verder dan Bijl.

 3. Florentijn,
  Ik heb ‘m in mijn zak gestopt.
  Kan ik bij jou wel van de wc gebruik maken ?
  Ik stond eens binnen in de vestiging in Amsterdam en moest heel nodig.
  Op de vraag of ik even naar de wc mocht kreeg ik te horen dat ze die niet hadden.
  Wat mij vreemd leek voor een dergelijke organisatie.
  Met moeite kreeg ik de informatie eruit geperst dat de wc alleen voor personeels beschikbaar was.
  Ik heb mij in kunnen houden. Om niet 1 van de vele hoeken in de ontvangstruimte tot plasplaats te bombarderen.
  Met groet,

  Rogier

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*