Zwelgfilmavond

Zwelgfilmavond

Voor de mensen die donderdag 21 september niet naar Rijswijk of de Player gaan organiseert LazyMarie ter ere van het 20 jarig bestaan van Ekko in Utrecht nog één keer de legendarische Zwelgfilmavond.

Als vanouds wordt deze jaren 90 klassieker gepresenteerd door Ruud Bakker & Joke Ballintijn. Met nieuw(en een vleugje oud) werk van Nicolas Provost, Frans Bromet, Jeroen Kooijmans, Kees Brienen, Tomas Schats, Anouk de Clercq, Floris Kaayk, Carolina Feix en NPS korte film online.

Performance door William Hunt, Harmjan Heeling, Volksmenner DDR & de volledige vrouwelijke KGB.

kassa open: 20.00 uur / aanvang: 20.30 uur
plaats: ekko/ bemuurde weerd wz3/ utrecht

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*