Heel kapot 2

Andere kunstenaars die aan Heel kapot in Villa Zebra meedoen zijn o.a.:

Juliette van de Walle

Juliette van de Walle

Loes Riphagen

Loes Riphagen

Wietse Eeken

Wietse Eeken

advertentie(s)

Lizan Freijsen

Lizan Freijsen

Milan Tilder

Milan Tilder

Milan Tilder

Joost Benthem

Joost Benthem

Niels Post
About Niels Post 3332 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*