Alex Jacobs @ Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst

How Sgt. McMurdo was examining the Bimini way and got

How Sgt. McMurdo was examining the Bimini way and got himself into a lot of trouble part I. 2006 150 x 200 cm alkydverf op doek (lakverf)

how Sgt. McMurdo was examining the Bimini way and got

How Sgt. McMurdo was examining the Bimini way and got
himself into a lot of trouble part II

“Alex Jacobs vergeet zijn handen uit zijn zakken te halen als hij wordt gefeliciteerd door koningin Beatrix.”

antennerotterdam.nl/read/ecard/id/51734?fd[afbeelding]=1

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

5 Comments

  1. “Alex Jacobs vergeet zijn handen uit zijn zakken te halen als hij wordt gefeliciteerd door koningin Beatrix.”

    Goh..een flinke discussie over de “noodzaak” van de schilderkunst, maar zo een “statement” nemen maar weinig kunstenaars in, of althans; zijn in de mogelijkheid om het uit te voeren.. Behoorlijk rebels, recalcitrant, tegendraads,anti-establishment, “van-enfant-terrible-achtige- proporties” en ondeugend. Toch?

  2. Hare Majesteit vergeet trouwens haar glaasje witte wijn los te laten of althans met een hand te drinken. Zij was natuurlijk de enige die uberhaupt een drankje mocht drinken en genieten van het succes van de tentoonstelling. Sterker nog, zij had voor haarzelf een heel blad vol met drankjes maar kreeg ik er een? ho maar. Dus ook geen noodzaak om de handjes te laten wapperen en die welverdiende goudgele rakker aan te pakken.

  3. btw op http://www.tupajumi.com is te zien dat ik wel degelijk in het kader van een kleine uitleg over het geproduceerde werk af en toe de handen uit de zakken haal. Overigens alleen daar waar het strikt noodzakelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*