Renie Spoelstra @ Ron Mandos: de reminder

Renie Spoelstra

Morgen 19 november 2006 om 15:00, opening solo expositie Renie Spoelstra bij Ron Mandos aan de Rodenrijselaan Rotterdam.

Gaat dat zien want niet alleen goed maar ook nog eens erg lekker! 8 liter provencaalse maaltijdsoep met verse pesto door de kunstenares zelve.

ronmandos.nl/artistpagina/spoelstra.htm

www.reniespoelstra.com

Renie Spoelstra

About Niels Post 3548 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*