About Jeroen Bosch 4614 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. Gaaf dat ze allebei ook nog rond dezelfde tijd gemaakt zijn. Het lijkt erop dat je eerder was?

  2. > Gaaf dat ze allebei ook nog rond dezelfde tijd gemaakt zijn.

    Nee de originele Knoebel is oranje – waarschijnlijk ook loodmenie, grondverf pur sang – en komt uit 67 of 69, maar die link was ik even heel erg kwijt. Dus dan maar deze kale oplage 1000 ingerost.

    Mijn spanraam is een buitengewoon belangrijk werk – voor mij. Dat iemand anders dat formeel 100% indentiek eerder opbakte doet daaraan niets af. Mijn spanraam is geen citaat. Citeren is een moderne ziekte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*