Putje van Den Haag: foto update

Putje van Den Haag

Putje van Den Haag

Champagnebalzaal Florentijn Hofman. Upfront de uiterst sympatieke fotograaf Rick Messemaker. De man met zonder haar aan rechts is Machiel van Soest, een van de steunpilaren van supermedium. Centraal een aantrekkelijke vrouw die de kleurkeuze van de kledij van topkoerator Bosch maar niks vond.

Putje van Den Haag

Champagnetherapie

Putje van Den Haag

Ton Schuttelaar, samen met Machiel van Soest verantwoordelijk voor de opzet Atelier als Supermedium (Hulde! Duizend maal dank voor het scheppen van de mogelijkheid die we met buitengemeen veel plezier hebben aangepakt!) en Hinke Schreuders – in het echt net zo leuk als ze oogt op de fotografette. Jeroen Bosch speelt ook in eigen vrije tijd met zijn kapsones en ja dat zet zichtbaar aan.

Alex Jacobs Jeroen Kuster

DJs Alex Jacobs en Jeroen Kuster

Putje van Den Haag

Putje van Den Haag

Opgepast: de heer chkoome niet thuis uitnodigen. Hij kliedert uw hele toilet onder. Ook artBBQ krast klaarblijkelijk voor eigen gewin. Niet laten komen, zeg maar dat u het druk heeft met een bezigheid.

Putje van Den Haag

Elementalvernunft Marc Bijl. (Overigens ben ik niet blij met het eeuwige geslemp op openingen. De zinnen verzet men beter thuis, als niemand kijkt. De twee schuldige blikjes bier spreken boekdelen. Alsof de rechter zegt: moet dat nou?)

Anuska Oosterhuis Jaap Verhoeven

Anuska Oosterhuis, Niels Post, helemaal rechts Jaap Verhoeven

Putje van Den Haag

Meesterwerk Jeroen Bosch.

Putje van Den Haag

De rechter drie: de heer Marc Bijl, wakkere knaap Daan Samson, en HuMobist Gyz La Rivière (Putje II) op de rug gezien.

Putje van Den Haag

Marc Bijl

bererlekeiser.jpg

Norman Beierle en Hester Keiser (Mrs Deane) bij werk van Hinke Schreuders

Putje van Den Haag

Soldaat maken.

ketel 1

De meisjes van Ketel TV drinken een glaasje mee.

Putje van Den Haag

Inpakken en wegwezen

Putje van Den Haag

Een verdwaald pak appelsap.

Putje van Den Haag

DJ heer Kuster in de luukse voiture op weg naar huis. Het was een genot door chauffeuze Lotte van Lieshout gereden te worden, dat kun je wel zien.

Topkunst op C++-lokatie (Schultenbrau) en heel, heel veel leuke mensen. Jeroen Bosch, Ellemieke Schoenmaker, Bas Zoontjens, Simon Schrikker, Renie Spoelstra, Marc Bijl, Hinke Schreuders, Florentijn Hofman, DJs Alex Jacobs en Jeroen Kuster, chauffeuze Lotte van Lieshout en Niels Post danken u voor uw aandacht. U was een machtig fijn publiek.

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

7 Comments

  1. haha erosie tag gespot op de wc…is wel de lookalike stand-in dan want ondergetekende was ( helaas) niet aanwezig. Nielzer-signatuur? Santé!

  2. Trouwens; sieht gut aus!

    Goede collectie leeggezopen jachttrofeeeeën, aparte Marc Bijl’s ( zijn ze schuifbaar?) en een stressende last-minute actie van Bas…zo te zien.

  3. Last minute actie: lekker stressen om de zalen op tijd weer leeg op te leveren, des ochtends om een uur of vijf. (Boeteclausules.)

  4. Overigens ook dank aan het ijverige nijvere barpersoneel dat zich de ganze avond en nacht belangeloos uit de naad gewerkt heeft: zonder prik geen therapie.

  5. Het fenomeen: op een niet gebruikelijke niet zomaar te bereiken lokatie op de kortste dag van het jaar volle zalen trekken met een handvol schilderijen – dat is op zijn minst een opmerkelijk gegeven. Zoiets verzin je niet. Ik ben heel benieuwd naar het vervolg, niet alleen naar Putje II, maar ook naar wat daarna komt. En naar de wassende media-aandacht.

  6. Die ArtBBQ, Ckome & Erosie tags stonden er al toen ik aan kwam. Net als die bebaarde freak met glimlach.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*