About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Ik verheug me er al op. Eens kijken wat jij en je kornuiten ervan gaan bakken. En count me in voor vervoer heen en terug.

  2. het wordt in iedergeval zeker een van de grotere knallers van het nieuwe jaar tot dan toe, dat staat vast!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*