Jeroen Jongeleen

Jeroen Jongeleen

Het Amsterdamse voorprogramma van Putje 2 (vanavond!), een diepte interview met Jeroen Jongeleen in de Vrije Universiteit. Aanvang 17:00. Aansluitend kunt U onder het genot van een drankje meerijden met Jeroen Jongeleen naar Rijswijk voor de tentoonstelling van het jaar!

Tot en met 18 februari in Exposorium Vrije Universiteit Amsterdam: Influenza / Outside-Inside [let’s just call it a medley].

hoofdgebouw VU, De Boelelaan 1105, Amsterdam
ma-vrij. 9:00 – 22:30 uur. za 9:00 – 15:30 uur.

About Niels Post 3579 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

 1. goed nieuws:
  prietjepraatje is gecancelled ivm. geen zin en eigenlijk ook niet zoveel te vertellen, hoofdpijn, koudwatervrees, te veel aan stoelen,

  dus meer tijd voor bier
  (en dat meerijden wordt ook nog moeilijk als je niet in de kattenbak wilt. als dat allemaal maar goed komt.)

  maar mooooi dat het is geworden jongue!

 2. is dat een doos met kinderspeelgoed?

  ben benieuwd naar het praatje; mocht ( ook hier) een herkansing optreden, laat het weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*