NYPD

Made U Look

Made U Look

Interressant artikel op Razor Apple.

De politie van New York heeft een man of 20 in dienst die zich bezig houden met de bestrijding van graffiti en die zijn er niet blij mee dat een paar mensen er tijdens de afgelopen kerst in zijn geslaagd om Made U Look over de volledige lengte van een trein te spuiten.

Om de daders op te sporen en tegelijkertijd een database aan te leggen van potentiele toekomstige daders is de NYPD onder de naam madeulooknyc.com een undercover website gestart waarop t-shirts en een videoband van de actie te koop worden aangeboden.

Made U Look

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*