David Bade

David Bade

“Since I have started this ‘Blog’ thing, I am asking myself: What is the purpose, does it make sense and who is waiting for ‘bla bla’ from me? […] The ‘Badeblog’ will function as a website as well. For example herewith a picture of my latest sculpture in public space.” (Link)

Vrij uniek – ik ken eigenlijk geen andere kunstenaar die op deze wijze inzage geeft in eigen werkproces -: David Bade heeft recent een wordpress blog geopend. Geïllustreerde notities en beslommeringen uit het werkveld, heden Curaçao.

Werken met kinderen op het institutobuenabista, het dat-kan-mijn-kind-ook argument nu eens niet uit de mond van een hijgende kunsthater, maar geformuleerd door een artiest:

“Amazing to see how these kids shoot their first images. Clumsy, pure and without any ‘Arty’ pretension. It even reminded me of a lot of accepted video art in the mainstream circuit, which has been taken seriously (often too easy in my opinion). The thought came up that a particular result, which means it looks like contemporary art, quite easily has been achieved. Especially, when one projects such a clumsy (mostly formal exercise) on a big screen, it is pretty impressive.” (Link)

badeblog.wordpress.com/

advertentie(s)

(Via ArtBBQ.)

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*