Danica Chappell & Karin Hueber

Danica_Chappell

Danica Chappell

Donderdag 22 februari in Stichting B.A.D. , de parel van Charlois, een tentoonstelling van Danica Chappell en Karen Hueber

Open vanaf 18:00
Stichting B.A.D., Tallingstraat 5, Rotterdam.

Karen Hueber

Karen Hueber

Niels Post
About Niels Post 3502 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*