About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

5 Comments

  1. Google zit er een beetje naast. Touss 55 is enigszins NW van de pijl. Aan het eind van dat in onbruik geraakte fabrieksspoortje, bij de dichtgemetselde schoorsteen. Wat een rijkdom toch; de topdown blik! Sven ‘t Jolle heeft zich in zijn werk onder meer laten inspireren door de geschiedenis van het pand (voormalige broodfabriek van waaruit over ‘het spoor’ de stad werd gevoed). Een hoogtepunt is een assemblagelijn voor ‘reclining workers’, door u zo prachtig gekiekt.
    Erg interessant is overigens de schilderkunstige oplossing die Google heeft gevonden om de ‘royal premises’, zoals de stallen, voor de potentieel terroristische blik te camoufleren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*