Gastpresentatie Emile Zile @ Het Wilde Weten

Gastpresentatie Emile Zile @ Het Wilde Weten

Gastpresentatie Emile Zile @ Het Wilde Weten

Incluis BBQ met bier en beest ab 17:30

Inkom vrij, screening ‘Steve Irwin, DVD Video and the stink of the future’ om 21:00 uur.

emilezile.com

hetwildeweten.com/site/events.php?id=104

voeten.jpg

Er is zand naar de voet gedragen.

zilefeest3.jpg

Man met geel shirt fotografeert zon, wijn en bier.

vleestmeesterin.jpg

Konijnenkeurvleesmeesteres met het mes bedient de man met het ledige bordje. Kijk! Daar speelt een kind!

lalafeest2.jpg

Gangkbangkzombies op een bankje.

emilezile.com

hetwildeweten.com/site/events.php?id=104

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

8 Comments

 1. Strandwandeling.

  Ik hou erg van strandwandelingen eh herhaaldelijk kom ik daar hardlopende mensen tegen die dit doen in de hoop aderverkalking of hartverstening te kunnen
  voorkomen. Zelf geloof ik daar niet zoveel van. Ik beweeg graag, maar met mate.
  Toch bespeur ik een lichte vorm van sympathie voor deze roodaangelopen, bezwete figuren, waarschijnlijk teweeggebracht door een mengeling van medelijden en bewondering. Het is toch indrukwekkend om te zien hoeveel men voor een hobby overheeft.
  Misschien ontspruiten mijn gevoelens ook wel aan mijn vrouwelijk instincten en zijn deze de reden dat ik de mij tegemoetlopende renners met een knikje en een bemoedigende glimlach beloon. Doe maar goed je best jongen, denk ik dan, ik kijk wel toe. En ik voel me bovendien nog nuttig ook!

 2. Verfrissend, zo’n reactie die geheel bezijden het onderwerp langsglijdt, met niets van doen heeft en een kalmerende uitwerking heeft op de overspannen kunstenaarsgemoederen.
  Volgens mij ben ik u eenmaal in het bos tegemoetgetreden, met rood hoofd en al.

  hulde en dank, koekoek

  ik kan er weer tegen

 3. > de (beeldende) resultaten van het 3maanden-gastverblijf?

  Videos meneer Jeroen. Dat laat zich lastig op de gevoelige plaat vastleggen. Met een meesterlijke ‘installatie’ van dvd openingscreens. U weet wel, zo van als u de DVD speler aanzet. Meer beeld alhier volg (wellicht) maar u kunt vanmiddag ook nog gewoon komen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*