De 59ste van OMA

RAK CONVENTION AND EXHIBITION CENTRE, UAE, RAS AL KHAIMAH, 2006

RAK CONVENTION AND EXHIBITION CENTRE, UAE, RAS AL KHAIMAH, 2006

“Unlike the traditional high-rise building, the design for the Ras al Khaimah Convention and Exhibition Centre accommodates all primary functions, such as the convention centre, hotel rooms, apartments, offices and retail space in a giant sphere.”

oma.eu/index.php?o[…]t&id=436&Itemid=10

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4785 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. In ieder geval een geweldig gewaagd ontwerp. Een ronde eiffeltoren. De bal van Koolhaas. En een gigantische iPod shuffle voor de expos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*