About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

11 Comments

  1. Dit is echt fake… Eerste foto is een linker oog, foto daarna is een rechter oog, daarna weer een linker oog en dan zijn op de laatste foto’s ineens de tatoeages tussen zijn wenkbrauwen verdwenen, die duidelijk te zien zijn op de eerste foto…

  2. @ Ayla: Volgens het gelinkte artikel gaat het om een groepspartijtje ““But we’re the first three for a very long time that have had it done on sighted eyes,”

  3. wat ben jij dan voor een lijpo,
    wel zeggen dat het nep is, omdat het eerst het linker oog is en dan het rechter. maar dan niet zien dat het om verschillende mensen gaat.

    praat dan niet

Comments are closed.