Update 3: Daan Samsons ‘Sleutelfiguren 2007′

Budels1

DAAN SAMSON SLUIT OVEREENKOMST MET BUDELS BIER

Enfant terrible Daan Samson heeft een neus voor noviteiten. Nu weer is de aandacht van deze kunstenaar getrokken door het Brabantse biermerk Budels (anno 1870).

“Ik heb Budels Bier bereid gevonden om de eerste koelkast van mijn sleutelfiguren-project met kwaliteits pilsner te vullen. De mogelijkheid bestaat dat de gehele hedendaagse kunstscène op zeven december gaat proeven van dit in Budel gebrouwen biertje. Voorwaarde is echter wel dat de Stadsredactie van Museum Boijmans Van Beuningen de bewuste koelkast komt ontgrendelen”.

Budels3

Budels Bier heeft meer dan 130 jaar traditie en ervaring in het brouwen van bier. Alleen de allerbeste grondstoffen worden gebruikt.

Budels2

Budels4

Bekijk de Oproep aan drie sleutelfiguren uit de kunstwereld
Bekijk Update 1
Bekijk Update 2

Daan Samsons ‘Sleutelfiguren 2007’
Het Wilde Weten Rotterdam
Vrijdag 7 december / Vanaf 20:30 uur

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

  1. Twintig jaar terug ben ik zo enorm van mijn fiets gedonderd in het plaatsje Budel dat ik de rest van de vakantie het zwemparadijs niet meer in mocht.
    …..

  2. Aaah…Brabant. Waar het echt goeie bier nog rijkelijk vloeit. Hee…enfant terrible…was dat Marc Bijl niet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*