Update 4: Daan Samsons ‘Sleutelfiguren 2007′

Daan_Samson_Hertog_Jan1.jpg

DAAN SAMSON PRESENTEERT TWEEDE SPONSOR

Daan Samson:
“Indien Rutger Wolfson* op 7 december het slot van Koelkast No.2 komt verwijderen, dan kan de toegestroomde massa uitgebreid genieten van de herfstige speciaalbieren van Hertog Jan“.

*1969, directeur van tentoonstellingrsruimte De Vleeshal + interimdirecteur van het Internationaal Film Festival Rotterdam

De brouwmeesters van Hertog Jan selecteerden met veel zorg een tweetal bieren die prachtig aansluiten op de grandeur van sleutelfiguur Rutger Wolfson.

Daan_Samson_Hertog_Jan2.jpg

Hertog Jan Grand Prestige

Grand Prestige wordt ook wel ‘gerstewijn’ genoemd. Niet alleen vanwege het alcoholpercentage van 10%. Maar ook vanwege de rijpe, volle smaak waarin zoet en bitter duidelijk te onderscheiden zijn.

Daan_Samson_Hertog_Jan3.jpg

Hertog Jan Bockbier

Een uitgesproken koppig bier met een volle, romige smaak, waarin een vleugje karamel valt te ontdekken. Een bitterzoet herfstbier dat door velen zeer gewaardeerd wordt.

Bekijk de Oproep aan drie sleutelfiguren uit de kunstwereld
Bekijk Update 1
Bekijk Update 2
Bekijk Update 3

Daan Samsons ‘Sleutelfiguren 2007’
Het Wilde Weten Rotterdam
Vrijdag 7 december / Vanaf 20:30 uur

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. ligt het aan mij of zijn de avonturen van heer samson gewoon een beetje niksig lately? Als cola waar de prik af is zeg maar.
    Of misschien ben ik gewoon niet zo te porren voor bier. Ik zou zeggen spice up your life daan, wat de spice girls kunnen kan jij toch beter, nietwaar?

  2. Ik geloof niet in sleutelfiguren. Ik geloof sowieso niet. Ik ben een vosje met stekels die de regen als vriend beschouwd. Bij mij in mijn hoofd gaat het om dingen als eikennootjes en vossenkutjes. Koelkasten raken me niet. Die met sleutels al helemaal niet. Symboliek voor beginners. Symboliek is de blinde met een onverstaanbaar accent. Maar ik ben gewoon een vosje op zoek naar nootjes en kutten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*