Hommage Peter Martens @ Galerie West

Hommage Peter Martens @ Galerie West

Zaterdagmiddag 1 maart opent bij Galerie West een hommage aan de in 1992 overleden fotograaf Peter Martens. Naast werk van Peter Martens zal er ook werk te zien zijn van Hermine Bourgadier, Ad van Denderen, Jurgen Huiskes, Aryan Kaganof, Alex Kals, Boris Mikhailov, Marcel Molle, Petterik Wiggers en Miron Zownir .

Met openingswoorden van Louis Zaal en Lotje Martens.

Daarna nog te zien t/m 29 maart a.s.

Hommage Peter Martens @ Galerie West

Hommage Peter Martens @ Galerie West

Hommage Peter Martens @ Galerie West

GalerieWest.nl

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*