About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

10 Comments

 1. Kneiters, kom nou. Platte zut van de alomtegenwoordige Brody & Paetau. Niveautje aandachttrekkerij en daardoor zeer internetfahig. (Ze hebben hier eerder gestaan met hun puke en kotsperformance op den artfair, kan ik niet terugvinden.)

 2. @JB
  het lijkt zo te zijn dat wanneer een kunstwerk van dieren is gemaakt, jij het bij voorbaat makkelijk en aandacht trekkerij vindt.
  kan je dat uitleggen?

 3. Sja nou heel shockerend, goh goh poeh poeh nou ja en het laat me ook op een heel andere manier denken over hoe we met dieren omgaan…. O nee dat was bij Tinkebell. Kunnen ze dan nu met Tinkebell in een bootje gestopt worden en afgevoerd worden richting far far away?

 4. I vind het wel cute. Als onze hond dood is will ik ook wel zo’n vloerkleedje. Nu is het een chihuahua dus dat zet geen zoden aan de dijk, maar toch.

 5. stom, zolang ze de honden er niet expres voor hebben gedood no problem.(geld ook voor alle andere dierentapijten) Het is wel oerlelijk, ik zou zo iets nooit in mijn huis willen hebben.

  vraagje: wat vinden jullie van de kunstenaar die een hond laat uihongeren tot de dood?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*