Satellite Station @ Post CS gebouw

Satellite Station @ Post CS gebouw

Verse Spoelstra.

8 mei a.s. opent om 20:00 de tentoonstelling Satellite Station in het Post CS gebouw in Amsterdam.

Met werk van Alex Winters, Sema Bekirovic & Nicky Zwaan, Rob Johannesma, Wendelien van Oldenborgh, David Bade, Renie Spoelstra en Raymond Taudin Chabot.

Daarna nog te zien t/m 12 mei a.s.

(foto Renie Spoelstra)

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*