The Barack Obama Project

The Barack Obama Project

“We believe that the act of representation is always already organized within prominent cultural categories such as race, gender, or nationality, e.g. the representation of Obama is always already organized with the construct of race” (interview met Anne Elizabeth Moore)

Een kleine update over het Barack Obama project zoals Jonas Staal en Vincent W.J. van Gerven Oei dat in april uitvoerden tijdens hun verblijf bij InCUBATE in Chicago.

(foto’s Jonas Staal)

The Barack Obama Project

De NFO XPO stand tijdens Version 08. Lichtbak met print op transparant plastic. Editie van 1000 buttons met verschillende huiduitsneden van foto’s van Barack Obama bevestigd aan de muur. Video op LCD scherm met een loop van 1000 vierkante uitsneden van foto’s van Barack Obama, Obama speech ‘A More Perfect Union’ op luidsprekers.

The Barack Obama Project

The Barack Obama Project

Congress Theater, Chicago.

The Barack Obama Project

Editie van 60 prints met envelop, button en concept tekst.

The Barack Obama Project

Op het hoofdkantoor van de Obama Campagne in Chicago, tijdens de Democratische voorverkiezingen in Pennsylvania.

The Barack Obama Project

The Barack Obama Project

The Barack Obama Project

About Niels Post 3640 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*