About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. De uitzonderlijk bijzondere old-timer, gevonden onder het stro in iemands boerenschuur ergens buiten Denver gaat hier wel op. Ben benieuwd of hij ook werkt, ik zie pjayone als staan in een tunnel met een tas ter waarde van ± 4000 euro, hoppa de ene overkill na de andere, permanent blauw gezicht, druipende handschoenen..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*