Niels Smits van Burgst @ Showroom MAMA

Niels Smits van Burgst @ Showroom MAMA

Schilderfeestje van Niels Smits van Burgst bij Showroom MAMA.

Vergeet vooral niet voor 1 september uw allerfavorietste vakantie-foto op te sturen. Niels Smits van Burgst gaat er één vereeuwigen in olieverf. Onthulling 12 september en daarna te zien in het Rotterdam Historisch Museum.

Nog t/m 14 september a.s.

Niels Smits van Burgst @ Showroom MAMA

Niels Smits van Burgst @ Showroom MAMA

Niels Smits van Burgst @ Showroom MAMA

Hier kan uw foto staan.

Niels Smits van Burgst @ Showroom MAMA

Niels Smits van Burgst @ Showroom MAMA

Niels Smits van Burgst @ Showroom MAMA

Niels Smits van Burgst @ Showroom MAMA

Niels Smits van Burgst @ Showroom MAMA

Niels Smits van Burgst @ Showroom MAMA

Niels Smits van Burgst @ Showroom MAMA

About Niels Post 3548 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*