Sonsbeek 2008

Sonsbeek 2008

Miss Universe van Lara Schnitger.

Pauline Krikke (Burgemeester van Arnhem):
“De hedendaagse kunst toont ‘Grandeur met de menselijke maat’. Ik dank allen die aan de realisatie van Sonsbeek 2008 hebben bijgedragen en ik wens iedereen een bijzondere ervaring toe”.

Foto’s: Kunstenaarsvereniging Hillegersberg

Sonsbeek 2008

Appearance of a Tree van Michel Francois

Sonsbeek 2008

Update van Hans van Houwelingen.

Anna Tilroe (Curator van Sonsbeek 2008):
“Onze cultuur kent geen nobele mensbeelden meer die je kunt nastreven en dat veroorzaakt een gevoel van innerlijke leegte. Dat weegt extra zwaar nu zich overal en op alle gebieden grote veranderingen voltrekken”.

Sonsbeek 2008

Untiteld Striding Figure, 1 van Thomas Houseago.

Sonsbeek

Het grote geheugen van Marijke van Warmerdam

Sonsbeek 2008

Sonsbeek 2008

Daan Samson (Upcoming artist):
“Een hongerig gevoel kan elke gezonde leefstijl ondermijnen. De verleiding van koolhydraatrijke tussendoortjes loert dan achter elke hoek. Verstandig is het daarom om af en toe oesters aan de lunch toe te voegen. Dankzij deze licht verteerbare eiwit-bommetjes hoeft niemand met een knorrende maag rond te lopen”.

Sonsbeek 2008

The Ornamental Hermit van Matthew Monahan

Sonsbeek 2008

Maarten Bijl + detail uit het ‘Live Acting Role Playing’ kunstwerk The Twenthyfivefold Manifestation van Brody Condon.

Sonsbeek 2008

Ningen Kokuho van Yasue Maetake.

—-

Sonsbeek 2008: Nog t/m 21 september
www.sonsbeek.nl

About Daan Samson 111 Articles
De kunstwerken van Daan Samson behandelen de taboes, pijnpunten en verworvenheden van de welvaartsamenleving. Op Trendbeheer bericht hij over wáárlijke progressie, over botanische cultuuraangelegenheden en over alle fraaie dingen die door z’n vrienden worden gerealiseerd.

3 Comments

  1. Wat een vage foto’s. Vroeger zag je nog weleens uitgebreide beeldverslagen op trendbeheer, zodanig, dat een bezoek aan de tentoonstelling niks meer toevoegde, eerder teleurstellend was.

  2. Daan Samson (Curator van Sonsbeek 2017):
    “Onze cultuur kent geen nobele mensbeelden meer die je kunt nastreven en dat veroorzaakt een gevoel van innerlijke leegte. Een hongerig gevoel kan elke gezonde leefstijl ondermijnen. De verleiding van koolhydraatrijke tussendoortjes loert dan achter elke hoek. Verstandig is het daarom om af en toe oesters aan de lunch toe te voegen”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*