Wouter Sluis @ IJssalon Aris Laan

Wouter Sluis @ IJssalon Aris Laan

Wouter Sluis is dit keer de persoonlijke voorkeur van koerator Emo Verkerk. Nog t/m 6 oktober a.s bij IJssalon Aris Laan, Koningstraat 71 in Den Helder.

(foto’s Wouter Sluis)

Wouter Sluis @ IJssalon Aris Laan

Wouter Sluis @ IJssalon Aris Laan

Wie is het?

Niels Post
About Niels Post 3453 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*