Met Jeff & Richie aan de kook

Ayam Smoor – Jeff style

‘Waarom ABC of Kaki Tiga? Dit zijn de twee beste ketjaps uit Indonesië. Ze zijn diep zoet en stroperig en in mijn bescheiden optiek absoluut noodzakelijk om dit gerecht naar een ander niveau te tillen.’

Maar dat is leuk! Klassieke jaren 90 televisie en kookrecepten van het legendarische Enschedese indo-duo Jeff & Richie, want lekker is niet moeilijk.

Metjeffenrichieaandekook.nl/blog

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. de atjar is klaar, de boontjes toemies bijna en de ayam smoor, nou ja, die staat te pruttelen.

    damn dit is goed voer.
    echt waar

  2. yo yo yiggity yo,

    de ayam semoor is een grote hit! laat je horen op onze blog! Ja mensen, kom op met je handjes! ;-)

  3. De site doet het niet meer. Kun je me misschien helpen aan het recept? Het was zo heerlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*