Leonard van Munster

Dancing white man 2008

Nog te zien tot 26 oktober 2008 tijdens de tentoonstelling Avecom Arnhem

avecom.nl

Video-impressie:

donleo.org/blog/?cat=24

Abstade damacy 2008, based on the psp game Katamari Damacy

vimeo.com/1682985?pg=embed&sec=1682985

“Leonard van Munster laat in Abstede een gebeurtenis uit de game: Katamari Damacy, in het echt plaatsvinden. Een leeg flesje zal door de wijk rollen. Aan dit kleine voorwerp zullen alle objecten waar het tegenaan komt kleven. De ‘bal’ moet zo groot worden dat het struiken, straatmeubilair en zelfs stukken pui wegslaat en meevoert. Uiteindelijk zal de kluwen ergens in de buurt tot stilstand komen. Tijdens de manifestatie is het eindresultaat te zien.”

Met als geniaal/schitterend extra: om te zorgen dat deze kunst in de openbare ruimte in opbouw niet al voor de realisatie vernield zou worden, een wel heel creatieve inpak, waarbij een tweede (hyperrealistisch) beeld als bijverschijnsel is ontstaan:

donleo.org/blog/?cat=20

Website Leonard van Munster:

leonardvanmunster.com/

Zie ook:

“op bovenstaande foto berust auteursrecht,
eventueel gebruik mag alleen met toestemming van donleo.org.”

op welke foto de koningin gezellig donleo.org/soloparaadultos/solo-para-adultos/solo/ bekijkt.

donleo.org/blog/?cat=21

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*