12 Comments

 1. En quartair vraagt zich ook al af of ze door willen gaan, als iemand nog wat leuks wil beginnen en een nieuwe ruimte zoekt?

 2. Lijkt me wel goed hoor, kunnen ze hun energie weer eens in iets anders steken.

  Zo af en toe toch eens ergens een stekker uittrekken om ergens anders weer in te pluggen.

 3. Beste Arno,

  Afgaande op de foto’s vertoont de installatie van Angeline Dekker een grote gelijkenis met mijn huis ten tijde van een grootschalige verbouwing. Mag ik je vragen wat je deed besluiten deze verzameling bouwmateriaal een podium te geven?
  Heeft het wellicht een symbolische betekenis in het licht van een nieuwe stroomrichting?

  met groet,

  rm

 4. Voordat je verder schampert heer RM (Rogier Maaskant): ga eens kijken op de Toussaintkade. Aan gratis ‘dat kan een kind ook’ observaties heb ik een broertje dood.

 5. Heren, het is niets meer dan de tegenhanger van ‘ kijk eens wat mooi, wat prachtig’. Wat maakt het dat dan?
  Op het blog van meneer Choome komt het dan wat foto’s betreft iets beter uit de verf maar zelfs dan voel ik niet de minste drang in de auto te stappen.
  Ik blijf derhalve op basis van deze informatie nog even bij mijn eerder geplaatste gelijkenis met mijn verbouwing van destijds waarvan de sporen nog steeds zichtbaar zijn.
  Je kunt het geloven of niet.

 6. @RM
  Als je de moeite niet wilt nemen om de auto in te stappen zou je wellicht ook de moeite niet moeten nemen een stelling over het werk in te nemen.

  Een ritje naar Den Haag zou er in ieder geval voor zorgen dat je opmerkingen kunt plaatsen die gebaseerd zijn op meer dan alleen de eigen verbouwingsbeslommeringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*