Lizan Freijsen en Leontine Lieffering @ De Overslag Eindhoven

Nog tot vrijdag 28 november 2008: Lizan Freijsen (schimmel, vlekken) en Leontine Lieffering (sculptuur) in de bogen van De Overslag in Eindhoven.

deoverslag.nl/

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4769 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Hoi Lizan, hoi Leontien,

    Wat een prachtige presentatie. Jammer dat ik deze niet ‘life’ heb meegemaakt. Leontine kwam ik vorig weekend tegen in het Kruithuis, waar Efrat deel uitmaakt van een expositie. Vandaar dat ik wist waar ik dit vinden kon.
    Heeeel erg de moeite waard – zet mij maar gauw in jullie adressenbestand.
    Liefs van Christine

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*