About Niels Post 3639 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

3 Comments

  1. Waar haal je het vandaan?!?!

    Jones maakt anouk aan het lachen op deze f*cking regenachtige dag. Misschien toch maar dronken op de fiets springen maakt het nog een beetje gezellig.
    proost!

  2. Men kan nog kaartjes kopen voor Toby:

    “Want a sneak peek of the newest Jones’ business venture before it hits the web? [..] at the Lakeshore Theater on New Year’s Eve. It’ll all go down Wednesday, December 31st starting at 10pm. Tickets are only $20 and if you have any unwanted Christmas gifts give them to Toby and he’ll put them to good use.”

    http://www.bigdogeatchild.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*