Gekleed als een kunstgalerie

Gekleed als een kunst galerie

Vandaag in de New York Times, Juan Chavez.

““I’m a very opportunistic artist, Mr. Chavez said last week […] “If you stay in your studio, none of these people will see you.””

Vers werk van Mr. Chavez is dan ook te zien op Trendbeheer presenteert @ Art Rotterdam vanaf dinsdag drie februari.

nytimes.com/2009/01/29/fashion/29ART.html

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*