J.K. Harsman en £PcM

Een verjaarscadeau voor Rob Scholte maak je op Ameland en doe je zo.

“In ‘2525’ fPcM and myself each randomly hit 1 + 2 + 3 + … + 50 = 1275 guitar chords, which makes for a total of 2 x 1275 = 2550 … That was a lot of hard work! Fortunately we then could spend the rest of our residency – part of Archipel’s Razende Bol project – the way popsters of our advanced middle age are supposed to: we hosted an evening-long retrospective of our own work on Archipel WebTV, and the remaining of our time on the island we were at the golf course …”

HarsMedia.com

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*