Dick El Demasiado a.k.a. de grote vriend van Padre Teresa en EERSTE ASSISTENT VAN DE BESTBETALENDE (ondermeer)

Een bericht van Dick el Demasiado:

“Kijk maar of je het in het geheel plaatst, of het niet te zwaar is, maar, ik mag toegeven… mooi materiaal.
Ik hoop dat het uitkomt… Ik heb godverdomme oppervlakte nodig in Nederland om die hermetisch-lobbyende wereld wat open te trekken voor dit soort dingen.

Allen komen klaar van een uitwisseling Heerlen-Istambul. Maar dan moet er ook niks anders meer achteraan komen!

En er moet wel een rol papier op de toilet zijn.”

Niet te zwaar, ik moet toegeven… mooi materiaal. Hop, in het geheel geplaatst:

Lieve trendsetterlezers:
U bent óók een half jaar verder, wij allen, en de maanzieke cumbias hebben er weer een krater bijgekregen.
Volksvervorming is helaas steeds door de verkeerde mensen toegepast, vindt u niet ?

Als voorgerecht: UIT HET NET GEKROPEN PALING IN ZWAAR VERVORMDE SAUS.

Sommige youtube mensen weten toch wel met hun fototoestellen de waarheid vast te leggen. Laatste minuten van afgelopen zaterdag performance in LA CASTORERA.

optredencastorera

Laatste uitgesproken zin door Dick El Demasiado a.k.a. Lucifer met Mayonaise, en onthoud het goed, en vertel het door aan uw kinderen: NO ES FACIL SER DIFICIL
het is niet makkelijk om moeilijk te zijn !

bootzarate-rail01web

Hier sliep Dick El Demasiado met zijn Exagerados (vert. de Overdrijvers) afgelopen week week: Op land gevaren verrot pendelschip van Buenos Aires naar Mar del Plata.

Hier een optreden om te bewijzen dat het toch concentreren is.

Hier een tip voor een nieuw soort promofilms, net zoiets als die STINKFILMS waar jullie het over hadden, glossy-creep, maar dit is dan van de Drie Koningen (los reyes magos) en ons visitekaartje. Reyes Magos zijn drie talentvolle stofzuigers die geen filter in de uitgang hebben. Mede door DICK EL DEMASIADO a.k.a. BUSH’s SCHAAMHAAR opgericht afgelopen nov 2008 in Barranquilla, Colombia. Mentale architektuur, daar gaan we aan doen. Zeg maar, Le Corbusier maar dan onder de verdoofde schedel.

Hier research en het testdraaien van DE ZILVERVLOTO in studio en met colombiaanse crew. Drie schermen streaming, met een periferisch publiek van 200 colombianen verspreid over de wereld, en die er zich mee bemoeiden.

reyesmagossss.blogspot.com/

Er waren uiteraard geen Nederlands-sprekenden tijdens deze greenscreen-tests, dus Dick El Demasiado a.k.a De Mond van God, was typisch Nederlands, CLOWN en PIET HEIN.

carcel-de-devoto-21

Voor wie het wil zien, 8 Mei, optreden in El Bareta, dat is DE BAR voor de gevangenisbezoekers van Villa Devoto. Mijn god, een ultra-johnniecash gevangenis met zoeklichten en torens midden in de stad. Ik stond gisteren verbijsterd voor de muur daarvan, het leek wel Stanley Kubrick’s Steen uit 2001.

Daar dus komende 8 mei, onthoud het goed, want de zaal is zó vol Fernet drinkende punks, ex-gevangenen en schrijvers (elke pennestreek een tralie).

En waren jullie misschien ook in de zaal toen ze RABI BENEDICTO y SU KOSHERCUMBIA deden, dat was toch leuk!, gevraagd voor een cyclus joodse cultuur, en dat we na tien minuten gesmeekt werden om op te houden?

Onbegrijpelijk. DICK EL DEMASIADO heeft er nog een ring aan overgehouden, iemand uit het publiek die het hem gaf om de getoonde dapperheid. Het youtube-ke duurt een paar minuten maar dan zijn ze ook al lekker warm aan het worden.

Of waren jullie er afgelopen (Argentijnse) winter toen we onder het complete archief van de anarchisten-beweging van Argentinie speelden (FLA). Drie etages vol documenten en daaronder dit, illegaal natuurlijk, en als het fikt, en dat kan makkelijk, valt de hele geschiedenis op onze kop. Hier het eerste nummer waarin DICK EL DEMASIADO a.k.a ARIEL GOLDSINGER begint met de noemenswaardige delikate upstart Ayer Me Bebi:

“gisteren heb ik de hele Rio De La Plata opgedronken, in één keer zuigen vanuit Montevideo… en als eten is er niks beters dan de eilanden met zn zoete modder en jeugd. Maar ik heb wel degelijk problemen gehad met de riool van San Fernando (haven met chieke plastik zwartegeld jachten).”

Zie hier Rudimentaire Esthetiek, kun je wel zeggen, skinned down, hier doe je het toch niet voor ? …en de eerste keer dat Hij verscheen zonder skelet hemd.

Nogmaals, de eerste song in steenkoude ruimte, publiek moest nog warm worden, techniek nog afgesteld -je ziet DICK EL DEMASIADO a.k.a. GIFMENGSTER YOLANDA VAN VEEN problemen hebben met zijn in-ear monitoring- en al dat afgestel gebeurt dan tijdens het optreden….en aan het einde, na 60 minuten, is het allemaal goed gekomen (zeggen ze dan), etc.

Wacht eens, jullie waren in LA BURBUJA, daar hebben we jullie gezien is niet ? in Mexico city, in die louche danstent.

Ach, waren jullie maar geweest in La Castorera… het publiek werd geleidelijk hysterisch en bij sommigen meiden ontploft dan gewoon hun derde oog!

Overigens er waren meer Nederlandse vrouwen in de zaal, ik herkende ze, blond, struis, onschuldige lieve glimlach en keurig schommelen met de handjes boven het laken. Itt tot de Argentijnse, die meer als dronken tarantulas net van de psychanalisis-sofa zijn gewipt en zo voor het podium gaan staan… als die enthousiast worden dan is er geen EHBO-er die ze werk goed kan doen! Het geluid van deze youtuberd, en de sfeer, is goed.

U begrijpt het, voor sommigen is Noord Brabant écht in het zuiden.

Veel plezier gewenst, nu, met het nieuwste glanzende hebbedingetje van de toekomst!

Dick El Demasiado a.k.a. de grote vriend van Padre Teresa en EERSTE ASSISTENT VAN DE BESTBETALENDE.

Zonder hobby en lobby maar toch Patrimonium van de Mensheid verklaard.

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. mexico !!! ahi ! veni ! estamos esperando…que dicen aca ?
    menoscaraverde

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*