About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

7 Comments

  1. Met Barlow erbij kan het eigenlijk niet meer verkeerd gaan. Die invloed van de voorman van Sebadoh cq. Sentridoh is zo enorm groot op deze band. Je hoort het ook gewoon. Mascis heeft een goede zet gedaan om de ruzie te beslechten.
    Nu maar wachten of ze “Forget the swan” ook live gaan spelen. Dat zou pas echt te gek zijn.

    Rotterdam.. 17 jaar geleden.. toen was Dinosaur en platenzaak Headdock nog heel gewoon..

  2. Doe wat je goed kunt… Net als PSB maken Dinosaur Jr ook al 500 jaar dezelfde muziek. En nog steeds lekker.

    Geen gezeik, gewoon lekker skaten, fietsen en muziek maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*