About Niels Post 3548 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Ik heb zo’n 20jaar geleden ook een serie foto’s van galerie medewerkers achter hun bureauwandjes gemaakt. Ook in New York.
    Ik vond het blijkbaar opmerkelijk maar ook niet een echt onderwerp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*