About Niels Post 3618 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

6 Comments

  1. Wat ik mij onmiddelijk afvraag is, in hoeverre deze zeer blanke pielemuis, heden ten dage nog politiek correct is.
    Waarschijnlijk komt dat hierdoor:

  2. Fucking geniaal zeg ik je. Erg komisch en leuk technisch ding. Ik heb em gezien (live) en een mooi detail: het plasje opgedroogd glijmiddel op de vloer van het druppelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*