About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. kan iemand mij vertellen waarom veel schilders tegenwoordig ‘zo’ schilderen.
    (zo, met brede streken en licht effecten)

  2. Mooi werk van deze Canadees! Dit geeft een globaler beeld, waarna blijkt dat tendensen breder worden uitgelicht dan alleen bij u om de hoek!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*