Herman Knottnerus en Pikachu a.k.a. Nu al de beste kunstenaar ooit!!!

mokeymagic 0001

T/m 16 augustus aan het werk in Beesterzwaag, Herman Knottnerus, het wonderkind uit Zuidbroek samen met zijn grote vriend Pikachu.

KunsthuisSYB.nl/2009HermanPikachu.html

Niels Post
About Niels Post 3554 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*