De varentjes van Terborg

“Eerder dreigde een bouwplan voor het verloederde Pleintje Kaak vertraging op te lopen nadat er beschermde varens waren ontdekt. Burgers trokken ze er eigenhandig uit en het werd landelijk nieuws. […]

“Kunstenaar Welling is teleurgesteld. “Het kunstwerk was een aanwinst geweest voor Terborg als nagedachtenis aan het gedoe over de varentjes.”

gelderlander.nl/voorpagina/achterhoek/article5881531.ece

Website Henk Welling: henkwelling.com

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*