Heden Hier André Kruysen @ Weimarstraat 24 Den Haag:

“Het komende jaar zal Heden Hier verschillende kunstprojecten met en voor buurtbewoners gaan uitvoeren. Het begint met een project van de Haagse kunstenaar André Kruysen.”

heden.nl/projecten

andrekruysen.nl

(Een bericht van Erik-Jan Ligtvoet)

Avatar
About [Redactie] 8472 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

9 Comments

 1. Ja, had al even willen kijken, evenals bij Pim Piët (Vitrine 13, Weimarstr. 48), maar ben tijdelijk gehandicapt. Ziet er goed uit boys!

 2. > maar ben tijdelijk gehandicapt.

  Tijdelijk gehandicapt: kinderen in huis wegens verkansie of terug van wintersport met een gebroken snowboard of ernstiger kaakblessure?

 3. Ha nieuwe mensen, in de plaats van BCOM.
  Ziet er veelbelovend uit. Echt ook voor mensen in de wijk?
  Toy,toy,toy

  Groet,

  Pauline Hunfeld

 4. Zeker, echt voor de mensen in de wijk. De komende week is HIER iedere dag open van 13 tot 17 voor een gesprek met de kunstenaar.

 5. @EvdL, in HIER krijgen professionele kunstenaars, op uitnodiging van Heden, de kans projecten te realiseren geinspireerd op de wijk rondom de Weimarstraat in Den Haag. De bewoners worden HIER nadrukkelijk bij betrokken. In die zin echt voor de mensen in de wijk.
  In dit geval is Andre Kruysen een kunstenaar uit de wijk, maar dat zullen ook kunstenaars van buiten de wijk zijn en zelfs kunstenaars van buiten Nederland. Keep U posted.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*