Trendbeheer niet op Version 10

27 april als eerst omboekmogelijkheid. Dat schiet niet op natuurlijk want dan zijn de programma onderdelen waar delegatie Rotterdam aan meedoet al voorbij. Geen Koen Taselaar, Niels Post en Daan Botlek op de NFO XPO, geen Rotterdam VHS Festival in het Amerikaanse stadje C en geen bronzen camera tijdens grote Version groepstentoonstelling Territories .

Jammer maar helaas, geen dagelijkse Version/ Chicago updates op Trendbeheer dit jaar.

Versionfest.org/V10/

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

10 Comments

  1. Een zware slag voor Versionfest – moeten ze niet afgelasten met zonder Rotterdam in huis?

    Die IJslanders moeten zich schamen! Eerst al al ons geld stelen en nu al dagen as braken. Bedankt IJsland!

  2. jammer Niels, had je toch naar dat feest in K&C kunnen komen om bier te koppen met mij en Leon…

  3. Ik weet dat het een beladen term is, maar ik gebruik ‘m toch: kut natuur!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*