Cumbia lunatica mi abogado “Dick EL Demasiado”

Vanochtend mail uit Eindhoven:

“Maar eerst een filmpje: kijk, een ander heeft dat met m’n muziek gemaakt…. en niemand kent niemand…. puur zwaan-kleef-aan schepping, zoals het hoort.”

In de smaak beta-Spaans: DickElDemasiado.com

“Mocht U net zo willen dansen, dan kunt U naar De Fabriek‘s 30-jarig bestaan viering, 29 Mei, Eindhoven. Daar treed hij op. Mocht U willen weten hoe dat er misschien uit kan gaan zien, hier een voorbeeld (met Argentijnse band):”

“Mocht U willen weten waarom de laatste tijd gangmembers van de Mara Salvatruchas zo vrolijk er uit zien, dan komt dat misschien na dit: de Sundance Film Sin Nombre over Maras Salvatruchas gangs begint bij de eerste minuut met de Eindhovense Dick El Demasiado. (twee minuten later wordt er al een kind flink geslagen)”

YouTube.com/watch?v=9HWv6PRs08Q (helaas niet embedbaar, must see!)

“Ja, zijn muziek is uit de hand gelopen en nu wordt hij door Hondurese gangleden op handen gedragen, van Tegucigalpa helemaal tot aan Schiphol. Hier een clip, en zo zijn er meerdere, zoals zij ze dan maken, met google-fotos van Cypress Hill.”

About Niels Post 3579 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Hahaha: ““Mocht U willen weten waarom de laatste tijd gangmembers van de Mara Salvatruchas zo vrolijk er uit zien, ”

    Ahem: Dick Verdult in de wereld van de bic-masker gangs?! Ga je ook op pad met die kornuiten Dick?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*